Costita de porc cu rosii, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 1 Mar 2015 | 6059 vizualizari

 

Mai zic...nu mai zic...ceva ca`coasta.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1,1oo kg coastita de porc proaspata
  • 400 g rosii decojite conservate
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • condimente Kotanyi
  • 2 linguri de sos de soia Inedit
  • 1 lingura ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc cu rosii, la cuptor:

Intr-un castron punem condimentele Kotanyi, boiaua iute, usturoiul curatat si zdrobit, uleiul de masline, amestecam. Bucata de costita o crestam pe partea fara os si o tavalim prin condimente, o lasam sa se linisteasca cca 2 ore. Dupa 2 ore, luam un vas de yena, asezam bucata de costita, adaugam peste costita sosul de soia si o cescuta cu apa. Dam vasul la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Din cand in cand mai intoarcem costita de pe o parte pa alta. Dupa doua ore scoatem vasul din cuptor si adaugam rosiile taiate mai marunt. Mai lasam la cuptor cca 30 minute

Se poate servi cu orice fel de garnitura, am servit cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu rosii, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

02.03.2015, 08:33

Foarte buna!

mirela0911 1

02.03.2015, 08:55

Te-ai răsfățat de mărtișor!

anca_rm 1

04.03.2015, 09:26

hmmm vreau si eu , dar sigur e expirata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu legume la cuptor